miercuri, 9 mai 2012

Sfantul Valentin



     In zilele de 13 si 14 februarie , in Sala Mare a Centrului Cultural Bratca ,elevii care frecventeaza cursurile „Atelierului de creatie” au organizat o expozitie cu lucrusoare realizate de ei , tema de inspiratie a expozitiei fiind Sfantul Valentin .


 Pregatirile acestei expozitii au luat startul cu o luna in urma  cand elevii din clasele II -VIII au inceput sa  lucreze  cu multa migala , dragoste si bucurie :  inimioare , magneti de frigider, fluturasi, cutii de bomboane, carnetele.

   
 Expozitia a fost vizitata de parintii copiilor , de doamnele invatatoare si educatore , de eleviii de la liceu si localnici care au citit afisele care anuntau expozitia.




 In cadrul evenimentului elevii au avut ocazia sa vizualizeze proiectii pe perete cu cei care au participat la confectionarea obiectelor , sa citeasca declaratii de dragoste , sa isi faca poze , deliciul expozitiei fiind insa ,,Casatoriile pentru o zi” care au avut mare succes .

 

Lavinia a jucat rolul ofierului  de stare civila  care a incheiat casatoriile pentru o zi , iar mirii au fost inclusiv  din randul celor mici de la gradinita.





Copiii s-au distrat si au fost cu zambetul pana la urechi la oficierea casatoriilor , si-au facut poze cu mirii si prietenii lor .Speram ca pe viitor si elevii de la liceu sa participe  la astfel de evenimente .


     Multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta si au apreciat munca copiilor.

    Expozitia s-a incheiat cu mesajul : „ Cu putin ajutor si dragoste din partea adultilor, din mainile copiilor pot iesi lucruri minunate. Dati-le o sansa pentru un viitor mai bun .”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu