miercuri, 9 mai 2012

O zi la atelierul de creatie......


        Ca de obicei, vinerea ne intalnim la atelier . Primii care au venit la atelierul de creatie au fost elevii clasei a 3 -a  cu care am confectionat masti de iarna din carton, imitand diferite personaje : om de zapada, elf sau  Mos Craciun . In cea de-a doua parte a programului copiii au pictat decoratiuni din gips pe care le-au dus acasa pentru a impodobi bradutii lor .

         Incepand cu ora 12 am avut parte de o surpriza placuta , si anume elevii de la scoala din Damis, comuna Bratca , care au venit sa ne colinde. Copiii au fost imbracati de sarbatoare , in costume populare specifice zonei  si au pregatit un program artistic deosebit , indrumati fiind de doamna invatatoare Aurica Novac. Dupa ce au colindat , copiii au fost rasplatiti cu darurile pe care le-a adus Mosu iar activitatea a continuat in atelierul de creatie . Am realizat felicitari de Craciun in format 3D , de care copiii au fost foarte incantati. De asemenea, si ei au primit pentru acasa decoratiuni de gips iar la sfarsitul activitatii au fost serviti cu ceai si cozonac.

          De la ora 14 au venit elevii clasei a 4-a care frecventeaza atelierul de creatie  in fiecare zi de vineri de cand s-a deschis biblioteca. Cu ei am confectionat coronite de craciun  din carton, hatie creponata si castane vopsite, urmand ca saptamana viitoare sa facem coronite din crengi de brad pe care le vor duce acasa ca sa impodobeasca masa de Craciun.


          Desi a fost o zi lunga si obositoare, satisfactia si bucuria ca am mai facut fericiti 60 de copii , ne dau putere sa mergem

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu