miercuri, 9 mai 2012

Luminile Craciunului


             Vineri, 2 decembrie , incepand cu ora 15 , in parcul din fata bibliotecii , a avut loc serbarea intitulata  ,, Luminile Craciunului”. La eveniment au participat copiii de la gradinita, scolarii din clasele I-VIII, parinti, bunici  , ajungandu-se la un numar de aproximativ 150 de persoane.
            Acest eveniment a fost precedat de mai multe ateliere de creatie unde copiii au lucrat decoratiuni din ghips pe care le-au pictat, au confectionat cizmulite si mosi din burete , globuri din conuri de brad,  astfel ca fiecare clasa sau grupa de gradinita a impodobit cate un bradut cu decoratiunile confectionate de ei.




    Dupa impodobirea bradutilor , copiii au colindat , au servit ceai cald si cozonac , bucuria citindu-se cu usurinta pe fetele lor , chiar si parintii si bunicii simtindu-se copii pentru 2 ore. Voia buna si surprizele s-au tinut lant, astfel ca in timpul petrecerii a venit un colet de la posta , destinatar fiind biblioteca iar expeditorul nimeni altul decat .... MOS CRACIUN , care le-a trimis o surpriza copiilor si un mesaj de multumire ca l-au ajutat sa impodobeasca bradul .

A sosit coletul din Laponia
Copiii sunt fericiti de darurile primite
            Sarbatoarea nu se putea incheia fara momentul mult asteptat de copii si anume aprinderea luminilor in tot satul , moment in care cu totii ne-am minunat si ne-am bucurat de miile de luminite albastre care au fost aranjate in tot parcul, ducandu-ne cu gandul la sarbatorile de iarna care se apropie atat de repede.


S-au aprins luminileeeeeee......
            Fiind prima edite, scopul principal al acestei activitati a fost familiarizarea copiilor cu astfel de evenimente in satul lor ,munca in echipa si invatarea diferitelor tehnici de decoratiuni . Telul nostru , al organizatorilor, a fost atins iar copiii  s-au distrat si s-au bucurat simtind fiecare farmecul si spritul sarbatorilor de iarna .
           Dorim ca aprinderea oficiala a luminilor sa devina un eveniment cu taditie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu