miercuri, 9 mai 2012

Atelier - „Sfantul Valentin”


 

      Dupa vacanta de iarna , ne-am intalnit  ca de obicei  vinerea  la atelierul de creatie .  M-am gandit ca tema de lucru la atelier in lunile ianuarie si februarie sa fie "Sfantul Valentin" . Desi Valentine s Day nu este o sarbatoare romaneasca ci o sarbatoare importata din occident , romanii au început să o sărbătorească . În România, sărbătoarea tradiţională a indragostitilor este Dragobetele care se sărbătoreste pe 24 februarie. Sarbatoarea poarta numele unui personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fost fiul Babei Dochia .
     Mi-a venit ideea sa  facem o mica expozitie cu vanzare de suveniruri inspirate de cuvintele cheie care ne vin in minte cand ne gandim la  Valentine's Day : iubire , bucurie , indragostiti, intelegere , impacare , inimi , rosu, bomboane ,romantism, flori , cadouri...
     Toate obiectele pe care le vom lucra vor fi expuse in cadrul evenimentului organizat de "Liceul Teoretic Bratca" - " Balul bobocilor si Valentine ` s Day". In acest fel speram sa avem cat mai multi participanti la expozitie , si de ce nu , si multi cumparatori . Banii  care se vor  strange  vor fi folositi  pentru cumpararea de materiale necesare confectionarii de martisoare  pentru " Targul martisorului".

          Speram sa va placa suvenirurile realizate de elevii  claselor II - VIII !


Elevii clasei a II a - ghirlanda cu  inimioare
Felicitari 3D

Buburuze indragostite


Fetele de la gradinita - Andreea si Laura




Elevii clasei a IVa

Cutiute pentru cadouri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu